Machinaal houtbewerken

In de richting machinaal houtbewerken verzorgen we een uitgebreid programma cursussen en opleidingen meubelmaken. De basiscursus, de vervolgcursus en de cursus zelfstandig meubelmaken gaan drie keer per jaar van start, begin januari, begin april en eind augustus. De cursus machinaal meubelmaken verzorgen we een keer per jaar, in de periode na de zomervakantie.

Onderdelen tafeltje

 

De basiscursus en vervolgcursus ambachtelijk meubelmaken liggen aan de basis van de richting machinaal meubelmaken. Aansluitend kun je de cursus zelfstandig meubelmaken volgen waarin je zelfstandig je eigen werkstuk maakt. Vervolgens kun je de cursus machinaal houtbewerken volgen. Met de strippenkaart zelfstandig meubelmaken kun je enkele dagdelen gebruik maken van de faciliteiten van onze werkplaats.

Ook is het mogelijk om het machinaal meubelmaken te leren in de praktijkopleiding meubelmaken en daarna het geleerde te bestendigen, te verdiepen en uit te breiden in de cursus zelfstandig meubelmaken of de vervolgopleiding bij De Schrijn.

Praktijkopleiding tot meubelmaker