Informatie meubelmakerij De Schrijn

Ons opleidingscentrum is gevestigd in het dorp Langbroek, in de provincie Utrecht. Onze werkplaats is ruim en licht en heeft ruimte voor 2 keer 10 leerlingen en een veilige en professionele machinale werkplaats

Werkplaats Meubelmakerij De Schrijn

Contact

Via het contacformulier, kun je ons een e-mailbericht sturen via een webformulier.

Virtuele tour

Maak een virtuele tour naar en door onze werkplaats.

Informatieve bijeenkomsten

Tweemaandelijks organiseren we in onze werkplaats bijeenkomsten waarbij we je uitgebreid informeren over onze cursussen en opleidingen meubelmaken en houtbewerken.

Informatieve bijeenkomst cursussen meubelmaken

Informatieve bijeenkomst praktijkopleiding meubelmaken

Routebeschrijving

Plan uw route naar onze werkplaats

Parkeren

Achter onze werkplaats is voldoende ruimte om te parkeren.

Nieuwsbrief

Eens in de paar maanden sturen we geïnteresseerden per e-mail onze nieuwsbrief met daarin nieuws over ons bedrijf, ons programma workshops, cursussen en opleidingen meubelmaken en over vanalles rondom meubels en meubelmaken

Links onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Overnachten in Langbroek

Voor cursisten en leerlingen die van ver komen zijn er verschillende lokale overnachtings mogelijkheden in de buurt van onze werkplaats. Hierdoor kun je de avond voor de praktijkopleiding alvast afreizen naar Langbroek, zodat je de volgende ochtend uitgeslapen en fris aan het leerjaar kunt beginnen. Als je interesse hebt in de overnachtingsadressen kunnen we je deze per e-mail toesturen.

Privacy verklaring

 Privacy verklaring 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden downloaden

Energieneutraal

Zonne-energie
Vanaf half november 2015 wekken we onze elektriciteit zelf op met behulp van 59 zonnepanelen op het dak van onze werkplaats. Sinds februari 2018 verwarmen we onze werkplaats met behulp van een biomassaketel. De ketel stoken we met de houtkrullen die vrij komen bij het bewerken van hout en die we persen tot briketten met behulp van een Felder brikettenpers, die we in 2019 hebben geplaats. We zijn als bedrijf hiermee grotendeels energieneutraal.

Nieuws & aankondigingen