Cursussen meubelmaken

De afgelopen 30 jaar hebben we een cursusprogramma hout bewerken en meubel maken ontwikkeld dat is onderverdeeld in drie verschillende richtingen, die zijn opgebouwd in cursussen van opeenvolgend niveau.

Ambachtelijk meubelmaken

Machinaal houtbewerken

Meubelrestauratie

Recht, vlak en van scheluwte schaven met bankschaaf
 

Niet gehinderd door enige kennis ben ik 4,5 jaar geleden gestart met de basiscursus ambachtelijk meubelmaken. Aansluitend heb ik de verschillende cursusniveaus met veel plezier doorlopen. Deze zijn goed/logisch opgezet en voor iedereen te volgen. Prettige docenten die de tijd voor je nemen daar waar nodig. Heerlijk om even alleen maar bezig te zijn met de juiste houtverbinding, lijmopstelling of werktekening.

Marijke van Ginneken

Certificering

Als je een cursus meubelmaken met goed resultaat hebt doorlopen krijg je van ons een certificaat uitgereikt waarop beschreven staat welke technieken en theorie er behandeld zijn.

Certificaat

Het certificaat is voor jou een schriftelijke bevestiging van wat je hebt geleerd en biedt ons de mogelijkheid om te toetsen of je over voldoende vaardigheden beschikt om door te gaan naar een volgend cursusniveau.

 

Voor wie

De cursussen meubelmaken zijn er voor iedereen vanaf de leeftijd van 15 jaar. De afgelopen 30 jaar hebben zowel mannen als vrouwen van diverse leeftijden onze cursussen gevolgd.

Wanneer

Begin januari, begin april en eind augustus gaan de cursussen van start.

Kosten

Kosten workshops, cursussen en opleidingen meubelmaken