Vervolgopleiding meubelmaken

In de vervolgopleiding meubelmaken ga je een jaar lang, één dag in de week, intensief aan de slag met het bestendigen, verdiepen en uitbreiden van hetgeen je geleerd hebt in de praktijkopleiding, het praktisch leerjaar meubelmaken.

Vervolgopleiding meubelmaken

Voor wie

Je hebt het praktisch leerjaar meubelmaken afgerond; de basis van het meubelmaken heb je onder de knie en je wilt je verder bekwamen in de techniek van het meubelmaken.

De vervolgopleiding meubelmaken, een verrijking!
Reinder Haakma

De techniek meester

In deze vervolgopleiding gaan we dieper in op verschillende meubelmakerstechnieken zoals kastbouw, fineer- en rondwerk: het buigen van hout met behulp van stoom en door middel van het lamineren van dunne delen  hout: een breed palet aan nieuwe vaardigheden. Er wordt aandacht besteed aan vormgeving en als laatste werkstuk ga je een klapstoel maken.

Programma

Programma vervolg praktijkopleiding

Wanneer

Januari 2025 gaan we van start met een vervolg praktisch leerjaar meubelmaken op de maandag van 08:30 uur tot 15:00 uur.

Kosten

De kosten voor een vervolgopleiding meubelmaken van 40 dagen (januari 2025) bedragen € 5.750,00 inclusief materiaal en 21% BTW. Eventuele kosten voor individuele werkstukken worden achteraf berekend en verrekend.

Het is mogelijk om het cursusgeld in 3 termijnen te betalen, zie hiervoor de specificatie van de kosten die u hieronder als pdf-bestand kunt downloaden.

Rooster

Get AdobeReader
Het rooster van de vervolgopleiding meubelmaken kun je als pdf-bestand downloaden.
 
Rooster vervolgopleiding meubelmaken januari 2025

Door wie

Onder professionele begeleiding ga je je verder bekwamen in het meubelmaken.

Ralph Herbers, meubelmaker en ontwerper

Erwin Kwant, meubelmaker

Informatieve bijeenkomst

Om u uitgebreid te kunnen informeren organiseren we voor geïnteresseerden een oriënterende bijeenkomst.

Informatieve bijeenkomst vervolg praktisch leerjaar meubelmaken

Praktijkopleiding tot meubelmaker