Informatie corona maatregelen

Via deze pagina willen we je graag op de hoogte houden van hoe we vanuit De Schrijn omgaan met de maatregelen omtrent het coronavirus.

Vanaf 15 juni staan de deuren van De Schrijn weer voor je open!

We zijn blij dat we weer open zijn en dat we iedereen weer kunnen onderwijzen in het ambacht meubelmaken. We hebben voor 15 juni gekozen omdat de scholen van het Middelbaar Beroeps Onderwijs vanaf deze datum hun praktijklessen weer mogen opstarten.

We hebben richtlijnen opgesteld over hoe we met elkaar op een veilige manier kunnen werken. We hebben ons geïnformeerd en er goed over nagedacht en wij zijn van mening dat het mogelijk is om de lessen op een verantwoorde manier te verzorgen. De gedragsrichtlijnen kun je downloaden als pdf-bestand.

Download de Gedragsrichtlijnen

Alles wat we aanbieden via de website is actueel. Door het verplaatsen van de gemiste lessen naar eind augustus, zal het aanbod in de periode na de zomervakantie minder zijn dan je van ons gewend bent.

We blijven doorgaan met onze informatieve bijeenkomsten om je op de hoogte te houden van de diverse mogelijkheden binnen De Schrijn. Daarnaast gaan we ook graag het gesprek met je aan om te horen waar jij naar op zoek bent en of wij je dat kunnen bieden.

Namens De Schrijn,

Michel Sadon en Erik Verkuil