"Creativiteit ontstaat als ik met m'n handen bezig ben"

Ik heb een druk leven, ben zzp’er en run een hoveniersbedrijf. Ik heb vier kinderen en een schat van een vouw. En supertoffe vrienden waar ik ook graag tijd aan spendeer. Maar alles heeft aandacht nodig. Op een dag heb ik gemerkt dat ik iets miste, ik zag me alleen maar bezig om alle balletjes hoog te houden. Het werd veel te druk.

Christiaan Boer
 
Van nature heb ik juist rust nodig om tot nieuwe creatieve ideeën te komen en me te ontspannen. Creativiteit ontstaat als ik met m’n handen bezig ben. Vorig jaar ben ik gestart met volgen van cursussen bij de ´De Schrijn´ en ik merk dat mijn creatieve brein weer helemaal is geactiveerd door deze stap te zetten.
 
Het is heerlijk om midden in de week een avond weg te zijn, lekker met m’n handen een ambacht beoefenen en daar beter in worden. Het geeft ontspanning om m’n eigen passie te volgen. Geen druk, geen succesverhaal hebben, maar heerlijk de tijd te hebben om het ambacht te leren. Het heeft me rust gebracht. Hoe fijn!
 
Ik wil je aanmoedigen om ook uit te stappen en creatieve dingen te gaan maken met je handen. De cursussen houtbewerken hebben me teruggebracht naar m’n creativiteit, ontspanning en ik ben weer gaan dromen. En ik ben m’n bedrijf aan het uitbreiden met creativiteit en ontspanning.
 
Christiaan Boer

Hoveniersbedrijf Boer Tuinvormgeving