Aanmelding praktisch leerjaar meubelmaken

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor het praktisch leerjaar meubelmaken. Na het versturen van je gegevens worden je de bevestiging van je aanmelding, de gegevens voor de aanbetaling en onze algemene voorwaarden per e-mail toegezonden.

Je hebt recht op plaatsing indien de aanbetaling op het cursusgeld van € 100, binnen dertig (30) dagen na bevestiging van de inschrijving, is bijgeschreven op onze girorekening.

Annulering

Na verzending van het aanmeldingsformulier zijn er kosten verbonden aan een eventuele annulering, zie hiervoor artikel 6. van onze algemene voorwaarden. Je deelname is definitief als de betaling van het cursusgeld is bijgeschreven op onze rekening.

Get AdobeReader

Onze algemene voorwaarden kun je als pdf-bestand downloaden.

Algemene voorwaarden downloaden

Kosten

De kosten voor een praktisch leerjaar meubelmaken van 40 dagen (april 2024) bedragen € 5.550,00 inclusief materiaal, werkboek, een basisset gereedschap, het boek "Constructies voor de fijne houtbewerking" en 21% BTW. Kosten voor het eindwerkstuk worden achteraf berekend en verrekend.

Formulier

Om het formulier te kunnen verzenden is het noodzakelijk dat je alle velden invult waar een * achter staat.

Privacy verklaring

Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Voorbeeld: 0343562829
Voorbeeld: 0612345678
Praktisch leerjaar gegevens
Maak een keuze uit de beschikbare cursusdagen
Motivatie
Algemene voorwaarden
U dient akkoord te gaan met onze voorwaarden om uw gegevens te kunnen verzenden.

Eén keer klikken op de knop "Formulier verzenden" is voldoende, het kan enkele ogenblikken duren voor je gegevens verwerkt zijn.

Praktijkopleiding tot meubelmaker