Aanmelding basiscursus ambachtelijk meubelmaken

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de basiscursus ambachtelijk meubelmaken. Na het versturen van je gegevens, worden de bevestiging van je aanmelding, de gegevens voor de aanbetaling en onze algemene voorwaarden je per e-mail toegezonden.

Je hebt recht op plaatsing indien de aanbetaling op het cursusgeld van € 100,-, binnen dertig (30) dagen na bevestiging van de inschrijving, is bijgeschreven op onze rekening.

Annulering

Na verzending van het aanmeldingsformulier zijn er kosten verbonden aan een eventuele annulering, zie hiervoor artikel 6. van onze algemene voorwaarden. Je deelname is definitief als de betaling van het cursusgeld is bijgeschreven op onze rekening.

Get AdobeReader

Onze algemene voorwaarden kun je als pdf-bestand downloaden.

Algemene voorwaarden downloaden

Kosten

De kosten voor een basiscursus meubelmaken van 16 dagdelen(september 2024) bedragen € 925,00 inclusief materiaal, werkboek en 21% BTW.

Formulier

Om het formulier te kunnen verzenden is het noodzakelijk dat je alle velden invult waar een * achter staat.

Privacy verklaring

Waar

De basiscursussen worden gegeven in de werkplaats van De Schrijn in Langbroek, provincie Utrecht. Vanaf 2022 verzorgen we ook een basiscursus meubelmaken in de houtwerkplaats werkspoorkwartier in Utrecht. Heb je interesse in deelname aan de basiscursus in Utrecht kies dan het dagdeel met daarin Utrecht vermeld in onderstaand formulier.

Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Voorbeeld: 0343562829
Voorbeeld: 0612345678
Basiscursus gegevens
Maak een keuze uit de beschikbare dagdelen
Algemene voorwaarden
Je dient akkoord te gaan met onze voorwaarden om je gegevens te kunnen verzenden.

Eén keer klikken op de knop "Formulier verzenden" is voldoende, het kan enkele ogenblikken duren voor je gegevens verwerkt zijn.

Praktijkopleiding tot meubelmaker