Zelfstandig machinaal meubelmaken

'Zelfstandig werken aan je eigen werkstuk'

Aansluitend aan de vervolgcursus meubelmaken kunt u in, wat voorheen de gevorderden cursus was, zelfstandig werken aan uw eigen werkstuk.

Zelfstandig machinaal meubelmaken

 

In onze meubelmakerij hebben we een kleine bibliotheek met boeken over hout, houtbewerken en meubelvormgeving. U kunt de boeken lenen om inspiratie op te doen voor het maken van uw eigen werkstuk. Verder hebben we een ruime hoeveelheid gedroogd Europees hardhout op voorraad waaruit u het materiaal kunt kiezen voor uw werkstuk.

We gaan er vanuit dat u zelfstandig een werktekening, een werkvolgorde en een besteklijst maakt. Het benodigde materiaal wordt door ons voor u klaar gemaakt, waarna u onder begeleiding van een docent in uw eigen tempo aan de slag kunt. Hierbij wordt een grote mate van zelfredzaamheid verondersteld. De docent staat u met raad en daad bij om het proces tot een goed einde te brengen.

Wanneer

Januari 2021 gaan we van start met een gevorderden cursus meubelmaken op de woensdagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur en een gevorderden cursus op de donderdagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Kosten

De kosten voor een gevorderden cursus meubelmaken van 12 dagdelen(januari 2021) bedragen € 670,00 inclusief 21% BTW. Materiaal- en eventuele machineerkosten voor individuele werkstukken worden achteraf berekend en verrekend.

Rooster

Get AdobeReader
Het rooster van de gevorderden cursus kun je als pdf-bestand downloaden.
 
Rooster gevorderden cursus september 2020
 
Rooster gevorderden cursus januari 2021